Vilda Våghals

En morgon låg den plötsligt bara där i viken... Felix och Simon kunde inte tro sina ögon! Det var varken en båt eller ett hus, snarare både och - på en och samma gång. 

Just när pojkarna stod där och tittade förvånat fick de syn på en flicka och en liten gris. Det var det märkligaste de någonsin sett. Snart fick flickan också syn på dem och kom skuttande och hälsade:

- Hej! Vilda Våghals, var namnet. Välkomna till min huslabåt!

Och sedan den dagen var ingenting som förr..
För där Vilda är händer det alltid något roligt äventyr!

Som när de körde de gamla i rullstol nerför backen för att de inte skulle dö tråkighetsdöden, eller då de åkte runt och var strandhuggare en hel dag, eller den gången när Vilda startade en skola som bara var för roligheter och modigheter. 

Ja, när Vilda är med händer de mest osannolika och tokiga saker!

 

 

På nya äventyrVilda våghals på nya äventyr!

Andra boken om Vilda Våghals – en äventyrlig och modig tjej med mycket humor, upptåg och ett stort hjärta! Vilda har också snabbt funnit många läsares hjärta. Nu kommer en ny rolig, spännande och tokig bok om Vilda, perfekt både som högläsning och för bokslukarna!

Nu har det gått ett tag sedan Vilda Våghals lade till med sin huslabåt i Tuvebo. Mittemot bor Simon och Felix och med Vilda får de vara med om de mest tokiga och roliga upptåg. För Vilda fixar en auktion där bara barn får köpa, bygger små läshus, ordnar grytlocksparad, gör en kompiskedja och mycket annat.

Ja, en sak är då säker – där Vilda är händer det alltid någonting oväntat och spännande! 

Vilda livVilda våghals vilda liv!

tredje boken om Vilda Våghals – en äventyrlig och modig tjej med mycket humor, upptåg och ett stort hjärta! Hon kan fixa i stort sett allt och ingen annan ordnar så roliga hattfester eller bygger så snälla spökhus som Vilda. 

Nu finns en ny rolig, spännande och tokig bok om Vilda, hennes gris Fröken Hirvislirv och kompisarna Simon och Felix. 

Vilda är en ovanligt uppfinningsrik tjej och där hon är händer det garanterat massa skoj. Vildas nya kompisar Simon och Felix vill att hon alltid ska bo i Tuvebo men
Vilda är egentligen på jakt efter sina försvunna föräldrar och det var aldrig meningen att hon skulle bli kvar.

På sista tiden har allt mer börjat fundera över livet och längtan. Hon undrar om den där flaskposten hon skickade kom fram. Kommer hennes föräldrar att hitta henne? Eller borde hon kanske ge sig av och leta vidare?

Vilda Våghals vilda liv är en humoristisk berättelse fylld av tankar om livet, längtan och lustifikationer som passar för såväl högläsning som för bokslukarna. 

Gilla Vilda Våghals på Facebook

Provläs ur
Vilda Våghals!

Klicka här